Kiemelt ajánlatok

Elisabeth apartman

Szalóki Üdülőház

Platán Panzió

Legénd Üdülőfalu

Margaréta Apartman Ház

Életfa vendégház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Balogh-Szatmári Kúria

Spirit Apartman

Garzó Tanya Vendégház

Két Jóbarát Apartmanház

Csali Vendégház Tisza-tó

Bónom-zugi nyaraló

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Kőtenger Panzió

Fekete Macska Panzió

Puskás Vendégház és Családi Pince

Hanga Vendégház

Napfény Ifjúsági és Sporttábor

Vas megye, Őrimagyarósd

Szállás, étkezés - osztálykirándulások, erdei iskola, stb.

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve: Péter Zsanett
Telefon: 06/94/426-184
Mobil:
E-mail cím: napfenyszallas@t-online.hu
Weboldal: www.napfeny.kx.hu

Szálláshely bemutatása:

Az Őrség legnyugatibb községében, Őrimagyarósdon, nyugodt, csendes erdő közeli helyen kb. 13.000 m2-nyi területen várjuk a táborozni, kikapcsolódni, kirándulni, túrázni, pihenni vágyókat. A tábor az Őrségi Nemzeti Park területén fekszik, ami önmagában is nagyon sok lehetőséget, látnivalót, érdekességet rejt. A környék rengeteg felfedezni valót nyújt, mind a természetjáróknak, túrázóknak és mindazoknak akik szeretik a szinte érintetlen természetet.

A 43 fő befogadására alkalmas szálláshely a 2005-es évben épült. Nevét rendkívül jó fekvéséről kapta, mivel egy dombtetőn helyezkedik el és a szálláshelyre szinte reggeltől estig süt a nap. Az ifjúsági szálláshely alkalmas osztálykirándulások, erdei iskolák, táborok, sporttáborok lebonyolítására, melyekhez a szálláson kivül étkezést és programokat is biztosítunk.

A táborhoz tartozó zöldövezetben fa játékok, kisméretű focipálya, röplabdapálya, kosárlabda palánk, kialakított szalonnasütő hely, grillező és esőház is megtalálhatóak. Rendelkezésre áll még egy 60 db-os kerékpárkölcsönző is, melyet lakóink kedvezményes áron vehetnek igénybe. A szálláshely fűthető, tehát a hűvösebb évszakokban is várjuk kedves vendégeinket.


   


Vissza a kereséshez »